Nak jadi owner minyak wangi yang suci lagi halal tak?
Rahsia Bagaimana Anda Boleh Menjadi Tawkey Minyak Wangi Jenama Sendiri Terbongkar!
KINI, sesiapa pun boleh menjadi owner produk minyak wangi!!



  
Di sini, kami bantu anda mencipta jenama minyak wangi anda sendiri.. Anda tentukan warna packaging minyak wangi anda sendiri.. Serta, anda sendiri yang menentukan berapa banyak keuntungan yang anda mahu dengan meletakkan harga minyak wangi anda sendiri!

Cipta jenama perfume anda sendiri bersama Perfume Heaven
Assalamualaikum wm wt,  Salam perkenalan..
Perfume Heaven ada sebuah kilang yang memproses dan membuat packaging untuk jenama minyak wangi anda sendiri. Perfume Heaven merupakan pengeluar produk wangian nombor 1 HALAL di Malaysia. Kami sudah menapak dalam pasaran Malaysia selama 6 tahun.
Sebelum ini, kami banyak mengeluarkan produk minyak wangi di bawah jenama Perfume Heaven. Lihat contoh-contoh minyak wangi yang telah kami keluarkan:






Kini, kami berhasrat ingin membantu lebih ramai lagi orang menjadi usahawan melalui penjualan minyak wangi berjenama sendiri. Selama 6 tahun ini, kami telah banyak membuat kesilapan demi kesilapan dengan tujuan untuk belajar dan mencari formula yang berkesan untuk menjual perfume jenama sendiri.
Akhirnya.. kami telah menemui formula yang sesuai untuk pemilik produk minyak wangi menjana pendapatan 6-7 angka dalam masa setahun.

Kepakaran Perfume Heaven

Syarikat Perfume Heaven merupakan syarikat minyak wangi yang ditunjangi oleh Bumiputera. Kami mempunyai kepakaran dan pengalaman yang luas dalam mengeluarkan produk minyak wangi yang diiktiraf halal oleh JAKIM.

Syarikat kami juga telah berjaya membantu lebih 50 usahawan perfume di seluruh Malaysia. Dalam kalangan 50 orang usahawan ini, kami berjaya melahirkan jutawan-jutawan baru dalam sektor produk wangian.
Dengan formula minyak wangi yang terbukti kualiti dan ketahanan wangiannya, kami mahu membantu anda berjaya seperti kami di dalam bidang produk minyak wangi dengan jenama perfume anda sendiri. Kami akan kongsikan segala pengalaman yang telah kami lalui sepanjang membangunkan dan memajukan Perfume Heaven kepada anda.

Kini, tiba masanya untuk anda pula yang menyerlah..!

Bukti syarikat kami berjaya memasarkan Perfume Heaven ke seluruh Malaysia


1) 25,000 pelanggan setia dengan Perfume Heaven

 




1) 160 produk minyak wangi telah dihasilkan


2) 40 produk perfume dalam proses research & development


3) Organisasi OEM Perfume Heaven mempunyai lebih 4,000 orang dropship, ejen dan stokis


Kenapa kami bersungguh-sungguh mahu anda membuat minyak wangi bersama dengan kami?

Potensi jualan minyak wangi di Malaysia (serta ke luar negara)

Siapa kata jual minyak wangi ini tidak menguntungkan. Jika betul strategi yang anda gunakan (berdasarkan pengalaman dan formula yang kami berikan), anda boleh mendapat 7 angka dalam masa 1 tahun sahaja!
Itu pun sekiranya anda mengikut apa yang kami ajarkan kepada anda. Jadi, sebelum kami bercerita lebih lanjut tentang kelebihan membuat minyak wangi bersama dengan kami (syarikat Perfume Heaven), anda lihat dahulu potensi income yang boleh anda capai melalui jualan minyak wangi ini:

1) Sebanyak 8.25 juta pengguna di Malaysia suka membeli minyak wangi.
2) Pasaran perfume apabila dikira jumlah keseluruhan jualan di serata dunia, dianggarkan bernilai lebih USD 27.5 billion.
3) Purata rakyat Malaysia yang berumur 15-64 tahun berjumlah 22 juta orang. Seandainya, sebanyak 50% daripada jumlah ini, potensi jualan yang boleh diperoleh melalui jualan minyak wangi adalah sebanyak RM1,100,000,000!

Memperkenalkan..



Jenama Perfume Sendiri

Kini.. semua orang boleh menjadi owner minyak wangi

7 Sebab – Kenapa anda perlu membuat minyak wangi bersama syarikat Perfume Heaven?

Cuba anda bayangkan.. setiap orang di Malaysia memakai jenama perfume anda. Setiap hari, sebelum pergi kerja.. mereka sembur perfume jenama anda. Masuk kereta.. mereka sembur lagi perfume jenama anda. Sebelum masuk offis.. sekali lagi mereka sembur jenama perfume anda di baju mereka.

Ini akan membuatkan orang tertanya-tanya.. siapakah yang memakai minyak wangi itu? Jenama apa yang sungguh harum baunya sehingga memikat hati orang lain mahu mendapatkan perfume jenama anda sendiri. Secara tidak langsung, jenama perfume anda akan naik dengan cepat!

Kami tidak mahu bercakap kosong sahaja. Tetapi.. kami akan cuba merealisasikan impian anda untuk menjadi salah seorang pemilik perfume yang disukai ramai. Tanpa membuang masa lagi, baca 7 kelebihan ini apabila anda bersetuju untuk membuat perfume jenama sendiri dengan syarikat Perfume Heaven milik kami:

1) Terdapat lebih 160 jenis minyak wangi yang boleh kami hasilkan
Anda boleh memilih salah satu daripada 160 jenis minyak wangi yang kilang kami hasilkan untuk anda. Antara jenis-jenis minyak wangi yang boleh kami hasilkan adalah parfum, EDP, body mist, bath oil (mandian spa), massage oil spa, car perfume dan home fragrance.
Jadi, anda boleh pilih nak buat minyak wangi untuk badan ke.. untuk baju ke.. untuk mandian ke ataupun untuk wangian dalam kereta. Semua ni kami boleh buat!


2) Pelbagai bentuk botol dan packaging untuk perfume jenama anda sendiri
Anda tidak perlu risau tentang nak cari kat mana botol perfume, macam mana nak buat packaging untuk produk perfume anda.. Kerana, kami sendiri yang akan membantu anda membuat minyak wangi jenama anda.
Bermula dari pembuatan, mengisi minyak wangi ke dalam botol sehingga siapkan packaging untuk perfume jenama anda. Anda hanya perlu pilih design dan warna sahaja untuk perfume jenama anda sendiri itu. Yang lain, biar kami yang uruskan.


KAMI BERI YANG TERBAIK UNTUK ANDA. 
CONTOH PAKAGING UNTUK OEM







3) Kami siapkan sijil Halal dari JAKIM
Kami juga akan bantu anda untuk mendapatkan pengiktirafan sijil Halal daripada pihak JAKIM. Biasanya, proses mendapatkan sijil Halal ini memakan masa selama 2 bulan. Kami janji, dalam masa menunggu sijil Halal ini keluar, kami akan siapkan perfume jenama anda sendiri tepat pada waktunya.
Sijil Halal dapat, produk pun siap. Langkah seterusnya adalah mula menjual perfume jenama anda sendiri ini!



4) Produk minyak wangi kami selamat digunakan kerana telah melepasi kajian makmal
Kami tidak akan sesekali membuat minyak wangi yang merbahaya kepada pengguna. Setiap produk minyak wangi yang kilang kami hasilkan telah diuji terlebih dahulu isi kandungannya. Jika terdapat bahan bahaya dan tidak sesuai untuk minyak wangi tersebut, pihak makmal tidak akan membenarkan kami mengeluarkan perfume tersebut.

Jadi, setiap minyak wangi yang kami keluarkan ini terbukti selamat dan halal kerana telah melepasi setiap ujian dalam kajian makmal dan mendapat pengiktirafan halal dari JAKIM.




Not Detected - Dangerous Microorganism (COA No: MBC-2014-MR-0305)
Not Detected - Heavy Metals (COA No: MBC-2014-CF-0183)
Not Detected - Genomic DNA Pig (Pork Origin Identification) (COA No: MBC-2014-MB-0041)
Presented - Vitamin C (COA No: MBC-2014-CF-0178)


5) Latihan berkala untuk pemilik produk perfume
Mahu kami bantu anda dari segi pemasaran di Facebook, Instagram, Google Adwords dan bina laman web sendiri? Kami akan latih anda dari mula sampai anda berjaya melatih ejen-ejen anda sendiri!
Latihan akan berlangsung selama 6 bulan. Setiap jadual akan berlangsung mengikut kesesuaian masa kami. Biasanya, latihan akan berlangsung setiap 2 minggu dalam sebulan. Jadi, setiap bulan kita akan berjumpa sebanyak 2 kali sahaja.

Di dalam latihan ini, kami akan kongsikan strategi serta teknik berkesan untuk menjual melalui Facebook Ads, Instagram, Google Adwords dan pemasaran online yang lain (seperti pemasaran emel, pemasaran Youtube dan lain-lain..).
Jadi, anda tidak perlu berasa takut sekiranya anda masih tidak mahir dengan pemasaran-pemasaran online yang lain. Kami janji.. kami akan guide anda sehingga anda berjaya melatih ejen di bawah anda menjana 5-6 angka setiap bulan dengan menjual perfume jenama anda!

6) Berpotensi menjual perfume jenama anda sendiri ke luar negara
Suka tak kalau kami katakan, anda pun boleh memasarkan perfume jenama anda sendiri ke pasaran luar negara sepertimana kami lakukan sekarang ni? Mesti seronok bukan apabila ‘mat saleh-mat saleh’ di luar sana membeli dan mencuba perfume jenama anda sendiri.
Ini akan menaikkan jenama perfume anda di luar mahupun di dalam negara. Jika anda bersetuju untuk membuat perfume dengan jenama anda sendiri bersama kami, kami akan tunjukkan kepada anda saluran-saluran yang betul untuk anda pasarkan perfume jenama anda ke luar negara. 

7) Membantu mendapat gran pemasaran daripada agensi-agensi kerajaan– istimewa buat anda!
Jika anda mematuhi syarat-syarat yang telah Matrade, Maida, SMECorp, Mara dan agensi-agensi lain, kami akan membantu anda mendapatkan bantuan gran pemasaran kepada anda. Gran pemasaran ini akan membantu anda memasarkan jenama perfume anda ke serata Malaysia dan ke pelusuk dunia dengan cepat dan meluas.

Dengan gran pemasaran ini, mudah untuk mendapat bantuan kewangan mahupun latihan daripada agensi kerajaan. Dengan cara ini, perfume jenama anda akan pergi jauh lagi.
Kami janji.. dengan formula yang bakal anda peroleh ini, anda boleh membina team jualan anda sendiri bermula dengan ejen yang malu-malu untuk menjual sehingga berjaya buat orang terkejar-kejar untuk dapatkan perfume anda.
Serta.. didik ejen anda dari seorang ejen yang biasa-biasa sahaja menjadi seorang stokis yang mampu menjual beribu-ribu botol perfume jenama anda sendiri dalam masa sebulan!

Tunggu apa lagi?
Jika anda betul-betul berminat mahu menjadi pemilik produk minyak wangi sendiri, kami sendiri yang akan membantu menyiapkan produk perfume anda sampai siap.. serta mendapat pengiktirafan sijil Halal daripada JAKIM.
..Malah, kami bantu anda mengembangkan bisnes perfume ini sehingga anda berjaya memasarkan produk ke dalam dan luar negara. Bukan itu sahaja, dengan formula pemasaran dan jualan yang berkesan kami bantu anda mencari ejen serta stokis supaya anda boleh mencapai 6-7 angka dalam masa satu tahun sahaja!
Apa lagi yang anda mahu fikirkan? Hubungi kami dengan menekan butang tempahan di bawah ini. Kami akan bantu anda untuk mencapai impian menjadi seorang pemilik produk.. serta berjaya menjadi jutawan dalam usia yang muda.


JENAMA PERFUME SENDIRI

WHATAPP OR CALL KE TALIAN 
016 8334471. 
SAYA AKAN MEMBANTU ANDA.


Kami sentiasa membantu orang yang berminat mahu bersama-sama dengan kami untuk menjadi owner kepada perfume jenamanya sendiri. Jika anda adalah orangnya, jangan tunggu lama-lama.. wa saya 016 8334471 untuk kita berbual dan berkongsi ilmu bagaimana kami boleh membantu anda


Ikhlas,


[Muhamad Sharizal Saidin]
Founder Perfume Heaven Malaysia
Pengeluar Produk Wangian Nombor 1 HALAL Di Malaysia

PS: Kami sentiasa menjaga kesucian produk wangian kami daripada bahan-bahan merbahaya dan tidak halal. Oleh sebab itu, kami sentiasa berusaha mendapatkan pengiktirafan sijil Halal daripada pihak JAKIM.
PSS: Jika anda sudah berasa yakin dengan kami dan mahu menjadi salah seorang OEM untuk Perfume Heaven, boleh hubungi kami di talian 016-8334471 untuk bertanyakan sebarang maklumat. Call sekarang!

Q & A
Q : Berapa banyak jenis produk yang dikeluarkan oleh Perfume Heaven?
A : Perfume Heaven mengeluarkan wangian dalam beberapa kategori. Antaranya adalah..
a) Parfum
b) EDP
c) Body Mist
d) Bath Oil (mandian spa)
e) Massage Oil Spa
f) Car Perfume
g) Home Fragrance

Q : Berapa lama ketahanan produk perfume yang dikeluarkan oleh Perfume Heaven?
A : Ketahanan produk perfume bergantung kepada kepekatan wangian, suhu persekitaran dan kelembapan. Secara amnya, Parfum mengandungi 65% kepekatan dan boleh bertahan sehingga 24 jam. Manakala EDP pula, 30% kepekatan dan boleh bertahan selama 12 jam.

Q : Untuk memulakan jenama perfume sendiri, berapa banyak modal pertama yang perlu dikeluarkan?
A : Untuk memulakan perniagaan jenama perfume sendiri, anggaran pelaburan adalah sebanyak RM7,500. Modal ini termasuklah pembelian botol, pembuatan liquid perfume, packaging dan permohonan HALAL untuk jenama perfume anda.

Q : Apakah khidmat nasihat selepas menjadi OEM Perfume Heaven?
A : Perfume Heaven akan membimbing anda dari segi plan pemasaran, pembinaan website, pemasaran Facebook, Instagram, Google Adwords, memasarkan ke luar dan dalam negara serta gran-gran bantuan daripada kerajaan.

Q : Adakah Perfume Heaven membantu OEM mendapatkan pengesahan sijil Halal dari JAKIM?
A : Semua OEM akan dibantu untuk mendapatkan pengesahan sijil Halal JAKIM. Kami akan bantu menyiapkan dokumen dan penyerahan dokumen kepada JAKIM tanpa sebarang bayaran. Pembayaran permohonan sijil Halal dari JAKIM hanya dikenakan RM200 sahaja. 


JENAMA PERFUME SENDIRI


WHATAPP OR CALL KE TALIAN 
016 8334471. 
SAYA AKAN MEMBANTU ANDA.